Asomercat     História

     Qui som?

     Junta

     LLibre Blanc
    Informació     > Noticies

     > Noves Normatives

     > Inspeccions

     > Proveïdors Associats

    Mercats     > Mercats Associats

     > Dies de Mercat

     > Notes de Premsa

     > Àrea Privada


HISTÓRIA
Breu introducció a la nostra trajectória


Naixem al 1992 per encarregar-nos de la administració i funcionament del mercat dels Pajaritos de Barcelona. Dos anys més tard ens ajuntem amb uns quants marxants de Mataró i es crea "L'Associació de Marxants de Mataró".

A 1994 tenim casi el 95% dels marxants de Mataró com associats. Fem un treball seriós que ens permet obtenir tota la confiança de L'Ajuntament de Mataró i col·laborar amb els sis mercats de venta no sedentària que té Mataró.

A partir d'aquest moment hem anat creixent dia a dia, aconseguint socis d'arreu de Catalunya com a conseqüència del treball ben fet que hem realitzat. Arrel d'aquest èxit, és quan finalment a 1996 decidim crear "L'Associació de Marxants de Catalunya (ASOMERCAT)" amb gran èxit.

En l'any 2010 decidim crear Asomercat, S.L. per tal de seguir creixent i poder donar tots els serveis que ens demanen constantment els Ajuntaments i entitats com la Generalitat de Catalunya. Ens dediquem a realitzar tasques que poden beneficiar de manera directe a tots els nostres associats. També em arribat a acords amb diferents professionals per poder oferir serveis i materials a tots els nostres associats amb preus més bons (Asistencia Legal, Laboral, Fiscal i gestions de Vehicles. Venda de Calaixos, Registradores, Balances, Taulells, Parasols, Paper i altres estris que són necessaris per poder treballar en aquest camp, els mercats no sedentaris).